Musical med hits fra Dansk Melodi Grand Prix kan opleves på Folketeatret

Vi maler byen rød: The Musical 2, musical, Dansk Melodi Grand Prix, Musicalteatret, Folketeatret
FOTO: Vi maler byen rød: The Musical 2 ©Henrik Delfer

I 2010 havde Musicalteatret premiere på den anmelderroste ‘Vi maler byen rød: The Musical’ på Folketeatret i København. Som en af de første danske jukebox-musicals indtog forestillingen den danske teaterscene med en komedie om en gymnasieklasse, der i 1980’erne må igennem et væld af livs- og kærlighedsudfordringer lige op til den endelige studentereksamen. Det hele tilsat 25 af de største hits fra Dansk Melodi Grand Prix gennem fem årtier.

Nu, otte år senere, er samme teater og forfatter klar med Vi maler byen rød: The Musical 2, der er en selvstændig opfølger til musicalhittet, igen med mere end 25 uforglemmelige danske Melodi Grand Prix-sange. Opfølgeren byder på en ny historie, der henter inspiration fra 1980’ernes sæbeoperaer som bl.a. ‘Dollars’ og ‘Dallas’. Her følger vi en dansk rigmandsfamilie, der rejser til ferieøen Mallorca for at restituere efter faderens pludselige død. Familien får sig dog en knap så afslappende ferie, da kærligheden begynder at blomstre for dem alle under de mest uventede omstændigheder.

Vi maler byen rød: The Musical 2 er skrevet Rasmus Mansachs, der tidligere har stået bag en række af Musicalteatrets andre succeser bl.a. ‘1929 – En gangstermusical’, ‘Tremmer’, ‘Showtime’ og ‘Der var engang?’. Der er 45 skuespillere, sangere og dansere på scenen, der instrueres af John Holmgren Brohammer Jensen. Forestillingen spiller på Folketeatrets Store Turnéscene fra den 5.-21. april, og du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleVIDEO: Oliver Bjerrehuus og to debutanter i ‘KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK!’
Next articleNy komedie stiller skarpt på cykelsporten