Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Musicalen Den Skaldede frisørs Maria lucia Heiberg Rosenberg er i lykke omstændigheder. Foto: Miklos Szabo.

One And Only Musical Teaters næste store forestilling DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL er kommet i lykkelige omstændigheder. Sangeren Maria Lucia Heiberg Rosenberg, der medvirker i den stjernebesatte forestilling, er gravid.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg skal spille den vordende brud Astrid, der i forestillingen skal giftes med Patrick i Silas Holsts skikkelse. Den rolle glæder hun sig til at gennemføre, når Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie får verdenspremiere den 5. marts i Scandic Falkoner i København.

Gennemfører forestillingen som planlagt

Den gravide sangerinde skal nedkomme til sommer. Det  er derfor planen, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg også er med, når DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL rykker videre til Musikhuset i Aarhus, hvor der er premiere den 24. april. Frederikke Vedel er understudy på rollen og overtager for Maria Lucia, hvis det skulle blive nødvendigt.

“Jeg står pt. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu. Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i DEN SKALDEDE FRISØR. Det er et fænomenalt hold, og jeg er sikker på, det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik og kærlighed hele vejen rundt, siger Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

Også producent Jesper Winge Leisner fra One and Only Musical Teater glæder sig på sin stjernes vegne:

“Som alle professionelle ved, så giver en graviditet sangstemmen et godt og kærligt boost, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor velsyngende Maria bliver i DEN SKALDEDE FRISØR”, siger han.

Rikke Hvidbjerg overtager  i SHE LOVES YOU

De lykkelige omstændigheder betyder dog, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg senere på året må træde ud af forestillingen SHE LOVES YOU, der produceres af Fredericia Teater og Maestro Productions i samarbejde med SONY/ATV Music Publishing Scandinavia.

SHE LOVES YOU får verdenspremiere den 19. juni 2020 på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København, men her har man allerede sig sikret sig sangeren og skuespilleren Rikke Hvidbjerg til at løfte opgaven i stedet.

Fredericia Teater og Maestro Productions glæder sig også på Maria Lucias vegne.

“Intet i livet er større end at få børn, og vi ønsker Maria Lucia kæmpestort tillykke herfra! Samtidig har vi i Rikke Hvidbjerg en fantastisk erstatning, hvor vi både vokalt og typemæssigt ved at skoene bliver fyldt helt ud”, siger Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater og Mikkel Rønnow fra Maestro Productions i en fælles udtalelse.

Rikke Hvidbjerg, 41, der træder ind i SHE LOVES YOU, er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i 2003. Hun har markeret sig i mange musikalske sammenhænge, senest som Gloria i One and Only Musical Teaters Flashdance – The Musical.

Maria Lucia udtaler:

Jeg er ikke i tvivl om, at SHE LOVES YOU bliver en pragtfuld produktion og en særegen oplevelse af de få! Det er derfor heller ikke helt nemt for mig at være nødsaget til at trække mig, men jeg glæder mig meget til at se hele holdet folde sig ud og nyde forestillingen fra tilskuerrækkerne, når den tid kommer, siger Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

DEN SKALDEDE FRISØR har verdenspremiere: 5. marts 2020 i Scandic Falkoner i København og Aarhus-premiere den 24. april 2020.

SHE LOVES YOU har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 19. juni, og spiller til den 5. juli.  På Fredericia Teater år forestillingen premiere den 9. oktober og spiller til den 11.december.

Læs mere om DEN SKALDEDE FRISØR og bestil billetter her 

Læs mere om SHE LOVES YOU og bestil billetter her