Musicalen DEN SKALDEDE FRISØR er i lykkelige omstændigheder

Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Musicalen Den Skaldede frisørs Maria lucia Heiberg Rosenberg er i lykke omstændigheder. Foto: Miklos Szabo.

One And Only Musical Teaters næste store forestilling DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL er kommet i lykkelige omstændigheder. Sangeren Maria Lucia Heiberg Rosenberg, der medvirker i den stjernebesatte forestilling, er gravid.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg skal spille den vordende brud Astrid, der i forestillingen skal giftes med Patrick i Silas Holsts skikkelse. Den rolle glæder hun sig til at gennemføre, når Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie får verdenspremiere den 5. marts i Scandic Falkoner i København.

Gennemfører forestillingen som planlagt

Den gravide sangerinde skal nedkomme til sommer. Det  er derfor planen, at Maria Lucia Heiberg Rosenberg også er med, når DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL rykker videre til Musikhuset i Aarhus, hvor der er premiere den 24. april. Frederikke Vedel er understudy på rollen og overtager for Maria Lucia, hvis det skulle blive nødvendigt.

“Jeg står pt. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu. Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i DEN SKALDEDE FRISØR. Det er et fænomenalt hold, og jeg er sikker på, det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik og kærlighed hele vejen rundt, siger Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

Også producent Jesper Winge Leisner fra One and Only Musical Teater glæder sig på sin stjernes vegne:

“Som alle professionelle ved, så giver en graviditet sangstemmen et godt og kærligt boost, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor velsyngende Maria bliver i DEN SKALDEDE FRISØR”, siger han.

DEN SKALDEDE FRISØR har verdenspremiere: 5. marts 2020 i Scandic Falkoner i København og Aarhus-premiere den 24. april 2020.

Læs mere om DEN SKALDEDE FRISØR og bestil billetter her 

Previous articleOplev Scener fra et ægteskab på turné
Next articleDyk ned i Bora Bora’s forestillinger om menneskelig udholdenhed