Musicalen SEEBACH forlænger spilleperiode i København

Seebach
FOTO: Seebach musical ©Fredericia Teater

Fredericia Teaters musical SEEBACH har samlet solgt 150.000 billetter, og alene i København har billetsalget rundet over 30.000 billetter – derfor forlænges spilleperioden i hovedstaden med en uge.

Musicalen har sat rekord på rekord på Fredericia Teater, og nu drager den videre på turné til Musikhuset Aarhus til april, og til sommer slutter den af på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Teaterchef på Fredericia Teater, Søren Møller, udtaler: “Forestillingen rammer en meget, meget bred del af befolkningen, og når man ser den, får man både en fantastisk underholdende aften i teatret, en tur ned af memory lane og kalorier med at tygge på, efter forestillingen er slut. At vi nu forlænger igen, igen er ekstremt glædeligt”.

SEEBACH spiller på Musikhuset Aarhus i perioden 21. april til 27. maj, og på Det Kongelige Teater spiller musicalen fra 22.-29. juni. Du kan læse mere om musicalen og købe billetter til Fredericia, Aarhus og København samt de otte ekstraforestillinger via www.seebachmusical.dk.

Previous articleMaria Lucia får hovedrollen i musicalen ‘Ghost’
Next articleMean Girls-musical har ramt Broadway