Musicalen ‘Seebach’ rykker ind i Musikhuset Aarhus med 31 forestillinger

Seebach - The Musical, Musikhuset Aarhus, Fredericia Teater, musical, Tommy Seebach, Rasmus Seebach
FOTO: Seebach - The Musical på Fredericia Teater ©Søren Malmose

Musicalen om Tommy og Rasmus Seebach er en af de bedst sælgende danske forestillinger nogensinde. Efter at have sat rekord på Fredericia Teater med 150.000 solgte billetter kommer musicalen Seebach nu til Musikhuset Aarhus med hele 31 forestillinger.

Seebach får Aarhuspremiere den 21. april med 40.000 solgte billetter, og dermed er den allerede tæt på at indhente ‘Saturday Night Fever The Musical’. Med 42.000 solgte billetter er det den bedst sælgende musical i Musikhusets historie.

Musicalen handler om en af de mest kendte familier i dansk musikhistorie. Uden omsvøb fortæller den om opture og nedture gennem to generationers musikalske aftryk. Fra Tommy og Melodi Grand Prix til Rasmus og eftermælet.

Det er den nyuddannede Joakim Lind Tranberg, der sammen med Teit Samsø deles om hovedrollen som Rasmus Seebach. Samsø har derudover også rollen som Tommy Seebach, en rolle som han deler med Pelle Emil Hebsgaard.

Seebach spiller på Musikhuset Aarhus til den 27. maj, hvorefter den rammer Det Kongelige Teater den 22. juni-29. juli. Du kan læse mere og finde billetter til forestillingen i Aarhus her.

Previous articleDitte Felding bliver ny leder på Teaterhuset Filuren
Next articleNy operasaga kombinerer børneteater med operaens forcer