Musicalsuccesen ATLANTIS udvider med 5 ekstra forestillinger

Atlantis
FOTO: MUSICALEN ATLANTIS

Mikkel Rønnow og Tivoli, der sammen producerer den danske musicalsucces ATLANTIS, forlænger succesen med ekstra forestillinger i både Aarhus, Odense og København. Det sker, fordi forestillingen allerede har solgt 45.000 billetter tre uger før premieren den 10. september i Tivoli.

Grundet den store interesse udvider ATLANTIS nu med fem forestillinger, som kan opleves på følgende datoer:

  • Aarhus – søndag den 10. oktober kl 15 i Musikhuset.
  • Odense – lørdag den 23. oktober kl 19.30 i Odeon.
  • København – torsdag den 4. november, fredag den 5. november og lørdag den 6. november i Tivoli.

Den hidtil største opsætning af ATLANTIS

Dette bliver den hidtil største opsætning af den moderne musicalklassiker ATLANTIS med et stjernecast på scenen og et 20-personer stort liveorkester i orkestergraven. På rollelisten fører Stig Rossen an som skurken Jabbadoor, Kaya Brüel spiller kammerpigen Miranda, og Melodi Grand Prix-vinderen fra 2018 Jonas Rasmussen får det ærefulde hverv at synge hittet Morgen på Atlantis. Derudover pryder rollelisten sig med store talenter som Pernille Petersson, Johanne Milland og Thomas Høj Falkenberg, Jakob Zethner, Kim Hammelsvang Annalouise Gomard.

ATLANTIS iscenesættes af Thomas Agerholm, som tidligere har stået bag store succeser som bl.a. Shubidua – The Musical, Seebach og The Bodyguard The Musical. Publikum kan desuden se frem til Peter Spies’ musik i en ny og større orkestrering af Jesper Riis og Wolfgang Käfer, og forestillingen iscenesættes med et designhold fra Londons West End.

Den første danske gennemkomponerede musical

I 1993 havde musicalen ATLANTIS verdenspremiere for første gang den 12. august på Bellevue Teatret. Forestillingen kom til livs med musik af Peter Spies og tekst af Thomas Høg og Sune Svanekier. De havde forud for ATLANTIS alle arbejdet sammen i 1980’erne i diverse rockbands og kabaretgruppen Onkel Dum & Bananerne. ATLANTIS blev taget godt imod af anmeldere såvel som publikum og blev den første danske gennemkomponerede musical. Siden har mere end en kvart million danskere set forestillingen, og soundtracket har solgt til guldplade.

ATLANTIS får premiere den 10. september i Tivolis Koncertsal, og den 28. september rykkes forestillingen til Musikhuset Aarhus inden den fortsætter til Holstebro og Odense.

Previous articleÅrets hele 16 Æres-Hestestole 2021 går til…
Next articleBæredygtighed på plakaten: Fem teatre vil genbruge rekvisitter og kulisser