MIDT OM NATTEN. Foto: Tivoli

Nu bliver det igen muligt at opleve musicalen MIDT OM NATTEN, som i 2018 spillede for fulde huse i Tivolis Koncertsal og i det meste af Danmark – og blev set af flere end 150.000 publikummer. Og nu, efter en række aflysninger pga. Covid-19 vender musicalen den 30. september altså endelig tilbage til Tivolis Koncertsal, hvor den vises frem til den 24. oktober.

Mere plads til musikken

Og det bliver ikke hvilket som helst gensyn. Midt om Natten vender nemlig tilbage i en fornyet udgave, med et tættere afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs. Derudover er der i den nye version gjort mere plads til Kim Larsens og Gasolins gyldne evergreens.

Musicalen indeholder derfor denne gang en række af de ikoniske og elskede hits, og et gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistensenser fra Haveje, ligesom de velkendte sange fra filmen Midt om natten som “Papirsklip”, “Tik Tak” og “Midt om natten” også vil lyde fra scenen. Musicalen inkluderer derudover også sange som “Langebro”, “Kvinde Min”, og “Vi er dem de andre ikke må lege med” – alle sammen træfsikre numre fra både Kim Larsens og Gasolins bagkatalog.

Opgraderingen af manuskriptet er dog ikke det eneste nye i denne udgave. Stjerneskuespilleren særligt kendt fra Badehotellet, Morten Hemmingsen, har nemlig overtaget rollen som Arnold, mens Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen er den nye Susan Himmelblå.

Om handlingen i MIDT OM NATTEN

I MIDT OM NATTEN befinder vi os i København i 1980’erne: en tid, hvor frihedsdrømme, kærlighed og spirende oprør blomstrer. Vennerne Arnold og Benny opretter i protest mod det politiske styre minifristaden Haveje. Haveje bygger på drømmen om et samfund, hvor der er lighed, frihed og broderskab og ikke mindst; masser af kærlighed. Det sorgløse liv på Haveje varer dog kun kort. Snart sætter stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst købmandens kønne datter, Susan Himmelblå, det tætte venskab mellem Arnold og Benny på en alvorlig prøve.

Forestillingen kan opleves i Tivolis Koncertsal fra d. 30. september – 24. oktober. Læs mere og køb billetter her. 

Tidligere artikelGOLDEN DAYS: Bodil Jørgensen fortolker Goethes udødelige tragedie
Næste artikelHer er prismodtagerne af Lauritzen-prisen 2021