Musikalsk liv på Odsherred Teater

Når alt kommer til alt
Den musikalske forestilling "Når alt kommer til alt" spiller på Odsherred Teater.

Skuespilleren Henrik Ipsen er med sine 54 år midt i livet.

“Egentlig er jeg vel over midten – medmindre jeg bliver noget over 108.”, som han selv siger. Og han siger og synger en del i det nye musikalske show, som han står i spidsen for.

Det kan man høre, når han sætter musikalsk liv i Nykøbing Sjælland med forestillingen  “Når alt kommer til alt – en musikalsk forestilling om næsten alt”.

Den får premiere på Odsherred Teater den 13. marts.

Henrik Ipsen vender og drejer de store og små ting. Stiller væsentlige spørgsmål, gør sig interessante betragtninger og deler ud af fuldstændig ligegyldig paratviden i en smuk og underfundig forestilling om at være midt i livet og lede efter svar på tilværelsens store spørgsmål.

Spøjse betragtninger om at være midt i livet

”Det mest gennemsnitlige menneske er højrehåndet, tjener mindre end 81.000 kr. årligt, har en mobiltelefon og ejer ikke en bankkonto.”

”Cirka 2500 venstrehåndede dør årligt, fordi de bruger udstyr, der er skabt til højrehåndede.”

”I Paraguay må man gerne duellere, men kun hvis man er registreret som bloddonor.”

Sådan lyder tre af Ibsens udmeldinger, som han turnerer i et musikalsk arrangement med Niels Bugge.

Han er tidligere musikkoordinator i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland,  kapelmester, har været guitarist i en række bands, ligesom han har indspillet egne kompositioner og været med i Odsherred-kabareterne »Halløj I’dyllen« og »Gerda Lyhns ballader«.

Henrik Ipsen er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater 1993.  Han har bl.a. haft roller på Team Teatret, Aarhus Teater, Holbæk Egnsteater og Odsherred Teater, ligesom han har medvirket i tv-serier som Klovn, Bedrag og Herrens veje.

Den musikalske forestilling om at være midt i livet er instrueret af Simon Vagn Jensen og har tekster af Helle Christence Ankerstjerne, mens de udenlandske sangtekster er oversat af Mei Oulund og Henrik Ipsen.

Som holdet siger: “Vi har samlet en række tekster. Noget, vi gerne vil dele med jer; noget nyt, noget gammelt, ting, som berører, morer og vækker til eftertanke”.

Forestillingen “Når alt kommer til alt” får premiere fredag 13. marts på Odsherred Teater.

Man kan læse mere om forestillingen og bestille billetter her

Previous articleTeater Sort/Hvid sætter fokus på det moderne Kina
Next articleFærgen stævner ud mod Birgitø fra Bremen Teater