Foto: Andreas Dalum Sahl

Udover et forår, hvor solen stråler vil skinne ned på os og kærtegne vores ansigter, så vil Musikteatret Holstebro også forkæle vores ører. De har sørget for koncerter med Malte Ebert, Luftens Helte og Mathilde Falch i april 2022.
Med sådan en bred palet forsøger Musikhuset Holstebro at ramme noget for enhver smag. Under corona-nedlukningerne så vi, hvordan samfundet kunne samles om musikken med fællessang foran TV’et og på altanerne. Nu hvor vi kan samles igen vil Musikhuset Holstebro gerne sætte rammerne for, at vi stadig kan mødes i fællesskab og mærke glæden ved at synge sammen.

Pladeaktuelle Mathilde FalchTidligere på året udgav Mathilde Falch sit femte album “Solen Brænder”. Albummet har fået endnu mere dybde end hendes forrige, hvilket hun forklarer, som værende pga. hun er blevet mor. Hendes søn døjede med svær refluks, og hans smerter og kamp sætte et stort aftryk på hende. Det er et album med fokus på løfter og kærlighed til hinanden og sig selv.

Luftens Helte med Disney rytmer
I efteråret 2021 optrådte Luftens Helte med turnéen “Gør Jer klar”, og nu er det klar med “Gør Jer Klar vol. 2.0”. Udover de ikoniske sange fra Herkules, Mulan, Løvernes Konge og Tarzan, bliver sangene nu akkompagneret af de bedste sange sunget af skurkene. Man kan derfor vist godt sige, at der med den nye turné er skruet op for skurk-agtighed og ondskab.
Med rytmegruppe, strygersektion og tre fabelagtige sangere, så er Luftens Helte klar til at overdynge publikum med lidt magi.

Malte Ebert i storformat
Med et mix af comedy, musik og talkshow, gør Malte Ebert sin entre med sit “Det Store Malte Ebert Show”. Det er et nyt koncertformat, som har vist sig at være meget populært. Allerede nu er der tæt på udsolgt, og skal du sikre dig en billet, gælder det om at være hurtig.

Mathilde Falch spiller den 9. april klokken 20.00
Luftens Helte spiller den 22. april klokken 20.00
Malte Ebert spiller den 29. april klokken 20.00
Billetter og yderligere information kan findes her.

Tidligere artikelHolstebro Dansekompagni indleder nyt samarbejde med fire ukrainske dansere
Næste artikelHolbergs MASKERADE markerer det 300-årige jubilæum