Musikhuset Aarhus har fundet sin nye kunstneriske chef

Ny kunstnerisk chef
Jeppe Uggerhøj bliver ny kunstnerisk chef for Musikhuset Aarhus. Foto: Anders Hede.

I et stærkt felt af ansøgere har Musikhuset Aarhus nu fundet sin nye kunstneriske chef. Det bliver Jeppe Uggerhøj, der fremover skal sætte den kunstneriske retning i Nordens største musikhus. Han skal nu stå i spidsen for husets omfattende program med flere end 1.500 arrangementer om året.

”Musikhuset har de seneste år været i en positiv udvikling, hvor kvalitet, antal forestillinger og økonomi er styrket. Jeppe har både kvalifikationer, erfaringer og visioner til at bygge på og skærpe vores kunstneriske profil og gæsternes oplevelse yderligere. Med en stærk faglighed, dokumenterede resultater, et stort netværk i hele musik- og kulturlivet og ikke mindst både kunstnerisk og kommerciel indsigt er jeg helt overbevist om, at han bliver en stærk faktor i indfrielsen af Musikhusets høje ambitioner i årene fremover”, siger Musikhusets direktør Jan Christensen.

Ny kunstnerisk chef med stor erfaring

Jeppe Uggerhøj kommer fra en stilling som programchef i Musikkens Hus i Aalborg, hvor han har været med til at udvikle kulturhuset fra et ambitiøst byggeprojekt til et af landets mest anerkendte musikhuse. Her har han stået for programlægningen, marketing og billetkontor. Fremover skal han stå for programlægning og marketing i Nordens største musikhus.

”Det bliver en fantastisk spændende opgave at stå i spidsen for Musikhusets store og stærke program. Musikhuset Aarhus er et af landets kulturelle flagskibe, og jeg glæder mig til at videreføre, udvikle og sætte mit personlige præg på det flotte arbejde, der foregår i Musikhuset”, siger Jeppe Uggerhøj.

Han er diplomuddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium og har desuden en uddannelse i erhvervsøkonomi og musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Jeppe Uggerhøj har tidligere spillet i forskellige orkestre som Aarhus Symfoniorkester og arbejdet som leder inden for talentudvikling.

Nordens største musikhus

Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus, og husets seks sale og 11 scener danner ramme om mere end 1.500 årlige arrangementer. Her er oplevelser for enhver smag: børneforestillinger, koncerter, musicals, comedy, dans, teater, opera, filmkoncerter, symfonikoncerter samt møder, events og konferencer for erhvervslivet.

Musikhuset Aarhus huser desuden fem lokale aktører, som tilsammen gør det til Nordens største musikhus. De fem aktører er Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera, Teaterhuset Filuren og Comedy Zoo Aarhus.

Læs mere om Musikhuset Aarhus her.

Previous articleÅbne Scene præsenterer profil og program for sæson 2020
Next articleLad dig betage af klassisk kærlighedsdrama på Østre Gasværk Teater