Musikteatret Holstebro giver gratis billetter til TANGO

Tango
Tango opføres gratis i Holstebro. Foto: PR: Teater O

Musikteatret Holstebro har købt den Reumertnominerede forestilling TANGO og kan derfor glæde publikum med en unik teateroplevelse.

Forestillingen spiller i teatersalen Knudsens i Holstebro fra den 26. marts, og billetterne er gratis. Der er dog kun 80 pladser pr. forestilling, så man skal være hurtig.

TANGO er en eventyrlig fortælling om en dansk udvandrers utrolige skæbne. Den er produceret af Teater O og har skuespilleren Lars Dammark og den argentinske tangoguitarist Alejandro Sancho i hovedrollerne.

I historien møder vi en mand, der, da han rydder op på sin farmors loft, finder frem til familiens dybeste hemmelighed. Samtidig finder han ud af, hvorfor man aldrig danser i hans familie. Det er historien om at vælge sig selv og følge sin passion. En musikalsk fortælling om at turde være sig selv og om en oldefar, som man nok kunne lære noget af. Hvis man tør!

Forbered dig på forestillingen

Det er en god ide at forberede sig inden forestillingen. Derfor har Teater O udarbejdet skolemateriale, der giver mulighed for at arbejde med alt, der rører sig i forestillingen.

Det kan downloades her

Teater O er et repertoireteater for ny dansk dramatik og er idéudviklet og skrevet af Lars Dammark og Anders Valentinus Dam.

De to har har indtil nu skrevet de fleste af teatrets forestillinger – enten sammen, hver for sig eller i samarbejde med instruktørerne på de enkelte forestillinger.

I de senere år har de dog også spillet forestillinger af andre dramatikere – bl.a. Thomas Markmanns Kammerater. I 2021 har de en ny voksenforestilling med titlen Gådekatalogerne i støbeskeen.

Det er først og fremmest de gode, nærværende, morsomme, skræmmende og ikke mindst rørende historier, der er Teater O’s varemærke. Og ikke mindst en flydende dialog med mundrette replikker, som rammer både unge og voksne i alle aldre.

I udgangspunktet beskæftiger de sig med alt fra hårdtslående, rørende og nærværende teater med dybde og nerve for børn, unge og voksne. Eller som teatret selv markedsfører TANGO: “En forestilling, der rammer alle fra 11 til 111 år”.

TANGO opleves i teatersalen på Knudsens i Holstebro fra den 26. marts til den 2 april.

Man kan læse mere om forestillingen her.

Previous articleBilletsamfonden skænker 150.000 kroner til Scenekunstens pris
Next articleStor efterspørgsel forlænger Nye Rejsende på Det Kongelige Teater