Musikteatret melder klar til udendørskoncerter

Musikteatret Holstebro / Queen Machine

Den store genåbning i Musikteatret Holstebro byder i begyndelsen af juli på tre dage med festivalstemning, gratis danseshow og koncerter med Rasmus Bjerg, Magtens Korridorer og Queen Machine.

Mens festival efter festival melder pas til sommerens stramme Corona-regler, planlægger Musikteatret Holstebro tre forrygende dage med livemusik og dans på pladsen foran teatret i juli.

“Vi har forhold som gør, at vi sagtens kan leve op til de mange krav, der er forbundet med koncerter denne sommer, så vi glæder os selvfølgelig til at give de musikglade danskere mulighed for at opleve noget af den stemning, man forbinder med en festival,” siger direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen og lover, at der er styr på Corona-sikkerheden til koncernerne som i øvrigt bliver med siddepladser til alle gæsterne.

Festlighederne begynder allerede den 1. juli med fokus på dans – og med gratis entre.

Her er det Holstebro Dansekompagni, som viser et program bestående af et bredt udvalg af de seneste par års repertoire med fokus på danseglæde og tilgængelighed.

“Samtidig vil vi også give smagsprøver på vores nye repertoire med enkelte dansenummer herfra. Vi kigger fremad, siger farvel til Corona og goddag til lyset, håbet og danseglæden,” siger associeret kunstnerisk leder og producent hos Holstebro Dansekompagni, David C. Price.

Man vil blandt andet kunne opleve uddrag fra de populære forestillinger Vita Danica og Punk.

Rasmus Bjerg og Magtens Korridorer 

Dagen efter, den 2. juli, kan man opleve Rasmus Bjerg, der giver den gas som John Mogensen. For selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter, og Rasmus Bjergs koncert er designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

Senere samme aften, er det Magtens Korridorer, der går på scenen og leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Magtens Korridorer formår med både hårde slag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm.

Rikke Thomsen og Queen Machine

Den 3. juli varmer den danske sangerinde Rikke Thomsen publikum op – alene med sin guitar og sange om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve – på klingende sønderjysk.

Derefter indtager Queen Machine scenen med løfter om en storslået og medrivende koncert.

“Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. Man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen,” siger Anders Jørgensen og fortæller, at Bjarke Baisner i front bliver betragtet som Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Billetterne er i salg fra den 19. maj og koster 375 kr. pr. dag. Køber man billet til begge dage, koster det 500 kr.

Lære mere om Musikteatret Holstebro her.

Previous articleNordens største kærlighedsscener foregår i IKEA
Next articleDet Kongelige Teater præsenterer PRIDE