Nikolaj Stokholm er klar med nyt one-man show

Turen går til Nikolaj Stokholm © Pressefoto

I 2020 kan Stokholm-fans glæde sig til at få gang i lattermusklerne igen. Nikolaj Stokholm er nemlig klar med et nyt one-man show Turen går til Nikolaj Stokholm med startskud på Bremen Teater, København d. 16. januar 2020. Herefter bevæger den populære komiker sig videre til 33 andre danske byer.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm”, har Nikolaj Stokholm lagt sig i spidsen, som én af landets mest anerkendte komikere. I det første show grinede hele Danmark af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet gift og næsten voksen og mener, at det er på tide at kigge udad. Kigge på mennesker og kigge på ham selv. På hvad vi laver, når vi holder fri, og holder ferie. Fritid er en skør ting, og man kan rejse på mange måder, mener Nikolaj Stokholm, også kendt som hele Danmarks Stokkefar.

Med sin skæve og legesyge komik inviterer han publikum ind i sit liv på en hylende morsom og personlig måde. Hans aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen, gør at der altid er garanti for et godt grin, og det er svært ikke at være underholdt, når først Nikolaj Stokholm fortæller anekdoter.

Find mere information om Turen går til Nikolaj Stokholm, samt billetkøb her.

Previous articleNy stor forestilling om dansk forfatterinde på BaggårdTeatret
Next articleKomisk cancer-monolog får Danmarkspremiere på Svalegangen