Nøgent, britisk one-man show tilbage på Katapult

This Is Not Culturally Significant © Pressefoto

Til marts får Teater Katapult igen besøg af Out of Spite Theatres Adam Scott-Rowley og det usædvanlige one-man show This Is Not Culturally Significant. Forestillingen var første gang forbi Aarhus sidste forår med stor succes.

Adam Scott-Rowley står selv bag Out of Spite Theatre, og han leverer i This Is Not Culturally Significant socialpolitiske kommentarer pakket ind i mørkrandet humor. Forestillingen beskrives som et intenst, mørkrandet morsomt one-man-show, der er skarpt socialpolitisk og tordnende højenergisk. Adam Scott-Rowley er nøgen på scenen gennem hele forestillingen, og kun i selskab med en lampe spiller han mere end 10 roller.

Teater Katapults teaterchef, Torben Dahl siger følgende om sin første oplevelse med forestillingen, og hvorfor den skulle tilbage til Aarhus: “Jeg ville egentlig helst ikke. Der var en modstand mod det mørke i forestillingen i mig … men noget andet sagde mig, at vi måtte have den til Danmark!”

This Is Not Culturally Significant frarådes børn under 16 år, ligesom de sarteste sjæle også skal tænke sig om en ekstra gang, før de går i selskab med Adam Scott-Rowley.

Forestilligen spiller den 2. og 4. marts på Teater Katapult. Mere information samt billetkøb kan findes her.

Previous articleSelvmordstanker dissekeres på Teater Republique
Next articleThat Theatre Company præsenterer komedien ART