Møller og Larsen
FOTO: Møller og Larsen ©Natascha Thiara Rydvald

Skuespilhuset er aktuel med Jakob Weis’ nye dramatik Møller og Larsen, og forestillingen er allerede blevet kvitteret med ♥♥♥♥ af Politiken.

To mænd, to visioner, én bygning. Frit efter fantasien giver forestillingen et bud på, hvad der egentlig skete, da Operaen i København skulle bygges. Fortællingen er et semibiografisk stykke om en af danmarkshistoriens største arkitektoniske sammenstød, hvor penge, ære og stædighed til sidst gjorde et samarbejde umuligt.

På scenen mødes forretningsmanden Møller og arkitekten Larsen som to spøgelser, der aldrig får fred, hvor intet er glemt, og intet er tilgivet. Men pludselig, et sted bag alle mundhuggerierne, anes noget nyt. Måske er det lyden af et venskab? Af sorg? Af ærgrelse og ønsket om at gøre det hele om igen?

Rollerne som Møller og Larsen spilles af hhv. Henning Jensen og Søren Sætter-Lassen, og Amanda Collin (‘En Frygtelig Kvinde’) spiller rollen som Angela. Forestillingen bliver instrueret af Thomas Bendixen, som står bag en håndfuld af Det Kongelige Teaters største klassiske successer.

Møller og Larsen spiller fra den 9. marts til 23. maj, og du kan købe billetter til forestillingen her.

Tidligere artikelBirgitte Hjort Sørensen får hovedrolle i genopsætning af ‘ET VINTEREVENTYR’
Næste artikelDet Kgl. Teater inviterer skoleelever til eksklusiv teenageballet