Ny forestilling sætter fokus på moderskabets aspekter

Mødre
FOTO: Mødre ©Gudmund Thai

Den 12. april kan du opleve urpremieren på forestillingen Mødre på Folketeatret, et comedyshow, der berører stort set alle aspekter af moderskabet – morgenkvalme, amning, fertilitetsbehandling, søvnmangel og meget mere.

Historien handler om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Fortællingen sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter og små opdagelser ved det at være mor.

De fire kvinder spilles af skuespillerinderne Julie R. Ølgaard, Szhirley, Mathilde Norholt og Lykke Sand Michelsen. Forestillingen instrueres af Christine Exner, som udtaler følgende om forestillingen:

”Jeg bilder mig ikke ind, at vi kan ændre verden med et teaterstykke, men det kan være befriende at se det at være forældre lidt på afstand”.

Tag barnet, veninden eller din egen mødregruppe med og oplev Mødre, der spiller frem til den 12. maj – du kan finde billetter til forestillingen her. Du kan desuden læse et interview med instruktøren på Iscene.dk.

Previous articleDisney-musicalen ‘Aladdin’ kommer til Indien
Next articleMusical i London sætter fokus på klimaforandringer