Ny komedie debatterer feminisme

GRAB THEM BY THE PUSSY, teater, komedie, Teatret Svalegangen, feminisme
FOTO: GRAB THEM BY THE PUSSY ©Teatret Svalegangen

Feminisme er et af de helt store taleemner for tiden, men hvordan finder man vej i de mange feminismer, der på tværs af køn, social klasse, seksuel orientering og etnicitet gør krav på ligestilling? Det forsøger Teatret Svalegangen nu at finde svar på i deres nye komedie GRAB THEM BY THE PUSSY.

Med udgangspunkt i en lille lejlighedsopgang, sætter forestillingen nye ansigter på den mangefacetterede, og til tider forvirrende, bevægelse. Her ringes på dørene i opgangen for at blive klogere på bevægelsen, alle taler om.

Vi møder bl.a. Mikkel på 2. sal, som gerne vil have børn med Sally, men Sally er sikker på, at det vil ødelægge hendes karriere. Æggestokkene ringer til gengæld på 1. sal, hvor Lisbeth på 41 drømmer om et barn med Tina, inden det er for sent. Thorbjørn og Annabella forsøger at opdrage deres barn, Feng Dia, kønsneutralt, men en ting er idealer, noget andet er praksis.

GRAB THEM BY THE PUSSY er instrueret af Rasmus Ask og fletter en opgang sammen for at se på de følelser, ligheder og uligheder, som forbinder beboerne. De forskellige beboere spilles af Albert Stein Ankerstjerne, Camilla Gjelstrup, Holger Østergaard, Mette Gadeberg Gregersen og Josefine Tvermoes, der er elev ved Den Danske Scenekunstskole.

Forestillingen spiller fra den 7. april til den 4. maj, og du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleTeaterfestivalen CPH STAGE offentliggør årets program
Next articleThure Lindhardt er en populær revisor