Ny månedlig teaterguide på dk4

På torsdag den 30. maj sendes første udsendelse af programmet Teaternyheder på dk4. Programmet er resultatet af et samarbejde mellem Have Kommunikation og dk4. Ifølge parterne skal programmet udbrede kendskabet til alle de mange forestillinger, dansk scenekunst tilbyder året rundt.

Mediedirektør for dk4, Steen W. Pedersen, udtaler:

”Teater og scenekunst har i mange år været vigtigt stof på dk4 – anmeldelser, omtaler og interviews. Og vores seere sætter pris på det. Derfor er vi meget glade for, at vi nu også kan tilbyde seerne deciderede teaternyheder og anbefalinger – og et overblik over, hvad der sker på landets scener. Det sker, når vi den 30. maj går i luften med Teaternyheder, som vi producerer i samarbejde med Have Kommunikation.”

Vært Johannes Mandal. Screendump fra Teaternyheder på dk4.

Hver måned vil værten Johannes Mandal præsentere seerne for den kommende måneds danske scenekunst fra hele landet. Ambitionen for dk4 og Have Kommunikation er at gøre det nemmere for seerne at navigere i de mange tilbud, der findes over hele landet.

CEO for Have Kommunikation, Michael Feder, udtaler:

”Vi er fantastisk glade for dk4s tilbud om at producere et teater- og scenekunstmagasin i samarbejde med os. I en tid, hvor teaterstoffet får stadigt sværere vilkår i medierne, er det en gave til dansk scenekunst, at dk4 har haft et udtrykkeligt ønske om at skabe et nyt teatermagasin til sine seere. Programmet bliver til i samarbejde med vores eget onlinemedie for scenekunst, Teaternyheder.dk, og vi er enormt glade for, at vi nu også på tv kan være med til at kaste lys og fokus på den levende, danske scenekunst.”

Første udsendelse sendes torsdag den 30. maj kl. 20.50 på dk4.

Previous articleKrig og kærlighed dominerer i Det Kgl. Teaters skuespilprogram for sæson 19/20
Next articleOpera og koncert på Det Kgl. Teater sæson 19/20