Ny musical om den ikoniske sangerinde Cher kommer til efteråret

Cher, The Cher Show, musical, Broadway, efterår, sangerinde
FOTO: Cher til Billboard Music Awards 2017 ©Scanpix

Efteråret 2018 ser ud til at blive en god sæson for Broadway, både med teateropsætningen af Harper Lees bogklassiker ‘To Kill a Mockingbird’ og nu med en musical om ingen ringere end sanglegenden Cher. Det skriver Broadway.com.

Musicalen, der har titlen The Cher Show, vil centrere sig om Chers liv og karriere.

“My life as a musical on Broadway. It seems crazy, exciting and bizarre – but that’s probably how my life seems to most people”, udtaler sangerinden.

Castingen til musicalen er endnu ikke offentliggjort, men det er planen, at tre forskellige skuespillerinder skal spille Cher. De vil hver især repræsentere sangerinden på forskellige tidspunkter i hendes karriere.

Cher er især kendt for hits som ‘Believe’, ‘Strong Enough’ og ‘If I Could Turn Back Time’. Hun er den eneste kunstner, der har ligget nr. 1 på Billboard-listerne alle de sidste seks årtier. I 1988 modtog hun en Oscar for ‘Bedste kvindelige hovedrolle’ i filmen ‘Moonstruck’. I 1982 kunne hun opleves på Broadway i forestillingen ‘Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean’, der efterfølgende også blev lavet som film.

The Cher Show spiller på Oriental Theatre i Chicago fra den 12. juni til 15. juli, hvorefter den rammer Neil Simon Theatre på Broadway til efteråret. Broadway-datoerne er endnu ikke offentliggjort.

Previous articleKlaus Rifbjergs ‘Den kroniske uskyld’ opføres som teater
Next articleSatirisk komedie undersøger vores behov for ledertyper