Ny performance inviterer publikum ind i et privat hjem

Bloody Mary #4 , Dansehallerne, Moribound, performance, privat hjem, Valby
FOTO: Bloody Mary #4 ©Dansehallerne

Dansehallerne inviterer i samarbejde med Moribund publikum ind i et privat hjem i et parcelhus i Valby. Her vil de opleve Bloody Mary #4 d.2., der er en krydsning mellem performance og hjemlig hygge.

Bloody Mary #4 d.2. forløber ligesom historien med gentagelser af fortiden og uforudsete begivenheder. Huset bruges som en undersøgelse af tids- og historieopfattelser, nostalgi, fascinationer og tvivl. Sammen med Sara, hvis barndomshjem publikum befinder sig i, bliver publikum inddraget i lege på børneværelset, begravelse i stuen, den første menstruation og aftensmaden lige før solnedgang.

Moribund udvikler koncepter og performances, der performativt udforsker det sociale. Deres værker inddrager publikum på forskellige måder – scenen sættes på kroppen eller midt i massen og publikum inviteres til at tænke over deres egen rolle i værket og i verden.

Bloody Mary #4 d.2. er en bearbejdet version af ‘Bloody Mary #4’ deraf tilføjelsen af ‘d.2.’ til titlen. Performancen finder sted den 16.-18. april, og du kan læse mere og købe billetter her.

Previous articleFIK DU LÆST: H.C. Andersen, porno og gyserballet
Next articlePoetry-slammer indtager ny scene på Den Fynske Opera