Ny stor forestilling om dansk forfatterinde på BaggårdTeatret

Jagten på det gode menneske © Pressefoto / BaggårdTeatret

Til februar 2020 kan man opleve en ny stor forestilling om den danske forfatterinde og globale humanist Karin Michaëlis, når BaggårdTeatret i Svendborg præsenterer forestillingen Jagten på det gode menneske. Stykket er skrevet af den Reumert-vindende dramatiker Julie Maj Jakobsen og har musik af sanger og sangskriver Katinka, som også selv medvirker på scenen.

Jagten på det gode menneske har urpremiere den 22. februar 2020 på BaggårdTeatret. Forestillingen handler om den danske forfatter og globale humanist Karin Michaëlis, der mens hun boede på Thurø, husede en lang række politiske flygtninge fra Tyskland. Karin Michaëlis var til tider rig, og på andre tidspunkter levede hun i knaphed. I tredive år var hun nærmest verdensberømt, og siden har hun uretfærdigt været næsten glemt. 

Teaterdirektør på BaggårdTeatret, Jakob Bjerregaard Engmann, er naturligvis svært begejstret for, at Jagten på det gode menneske er blevet stablet på benene.

”At vi på BaggårdTeatret skaber en stor forestilling om Karin Michaëlis er for mig kulminationen på en kunstnerisk rejse, vi har været på de senere år. Vi har fokuseret på at fortælle om nogle af det store lokalforankrede forfatterskaber med internationalt snit og sikre dem et efterliv. Helt i tråd med vores mission om at lave lokalforankret scenekunst også tiltænkt resten af verden,” siger han.

Udover fortællingen om Karin Michaëlis kan publikum også se frem til en musikalsk oplevelse. Sanger og sangskriver Katinka står nemlig bag helt nyskreven musik til forestillingen, ligesom hun også selv medvirker på scenen.

Jagten på det gode menneske har urpremiere den 22. februar 2020 på BaggårdTeatret i Svendborg. Mere information om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleTarzan svinger videre i de københavnske lianer
Next articleNikolaj Stokholm er klar med nyt one-man show