Ny teaterversion af Skønheden & Udyret for hele familien

Skønheden & Udyret - Odense Teater © Emilia Therese

Til december kan hele familien opleve den legesyge, farverige og forunderlige teaterversion af det klassiske folkeeventyr SKØNHEDEN OG UDYRET på Odense Teater.

Nyfortolkning af klassiker giver friskt, nyt pust

‘Tænk at kalde sit barn Skønheden, fnyser Skønheden og fortsætter: Jeg er også god til at svømme, men der er da ingen, der kalder mig Makrelle, vel?’

Historien starter næsten som det klassiske folkeeventyr og den succesfulde Disneyfilm. Skønhedens far har vakt Udyrets vrede, fordi han har stjålet en smuk rose i Udyrets have. Som bod for sin fars ugerning må Skønheden flytte ind hos det skræmmende Udyr på slottet. Men da både Skønheden og Udyret føler sig spærret inde i deres ydre, så viser det sig, at det umage par har mere tilfælles, end man skulle tro ved første øjekast. Sammen viser de os, at kærligheden kan overkomme selv de største forhindringer og brage gennem selv det værste selvhad.

Selvom SKØNHEDEN OG UDYRET umiddelbart lyder som den velkendte version, bliver dette en teaterversion, som giver historien et friskt, nyt pust. Som historiens veloplagte og gakkede fortællere møder vi den frække fe, Hr. Pink, hans rampelyshungrende assistent, Cecile, den mystiske tankelæsermaskine og det fortryllede orkester af insekter. Det er en fortælling om godt og ondt, om kærligheden der kan overvinde alt, og om at man ikke skal skue Udyret på hårene og Skønheden på skønheden.

Du kan opleve SKØNHEDEN OG UDYRET fra 14. december 2019 – 15. februar 2020.

Mere information om forestillingen, samt billetkøb findes her.

Familieforestillingen anbefales til børn fra ca. 7 år.

Previous articleOplev både Vild med dans og finanskrise i den kommende sæson på Østerbro Teater
Next articleTo nye navne på rollelisten til Sanne – The Musical