Nykøbing F Revy aflyser: Se hvem der optræder i 2021

Nykøbing F revyen
Nykøbing F revyen kommer ikke på scnene i år. Foto: PR

Så blev det officielt. Hvad mange havde frygtet – at den danske sommer bliver uden revy-grin – er nu en realitet i Nykøbing Falster.

Direktør Micky Pless har meldt ud, at årets Nykøbing F Revy desværre må aflyses.

“Det er med blødende hjerte, at vi desværre ser os nødsaget til at aflyse årets forestilling pga. COVID 19”, siger Mickey Pless,
direktør og Kapelmester i Nykøbing F.

Torsdag den 11. juni klokken 20.00 skulle tæppet være gået for premieren på årets revy, og hele holdet bag revyen havde glædet sig til byde publikum velkommen til endnu en festlig revysommer.

“Vi har igennem hele forløbet arbejdet på højtryk og kigget på alle scenarier for at kunne gennemføre årets forestilling, men må nu desværre konstatere, at det hverken er muligt eller forsvarligt at gennemføre forestillingen”, siger Mickey Pless.

Gensyn med Rasmus Krogsgaard

Til gengæld afslører han allerede nu, at Rasmus Krogsgaard, der også medvirkede i 2019 vender tilbage på scenen i 2021.

Resten af revyholdet bliver offentliggjort inden længe.

Indtil videre kan alle kunder, som har købt billet til årets forestilling, vente på at blive kontaktet af billetkontoret på mail omkring billetter & gavekort.

Har man reserveret billetter hos vores billetkontor bliver disse automatisk slettet. Har man købt eller reserveret sine revybilletter inkl. hotelophold bedes man henvende sig direkte til det respektive hotel.

 

Previous articleTeam Teatret fejrer 4. maj: Live monologer om frihed og savn
Next articleKGL Xtra klar med ny barsk online dramatik: GOOGLEREN