Karantæne Talks live på Instagramprofilen @mungoparkteater. Foto: Mungo Park Teater

Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer har taget et nyt initiativ, der så længe Corona-lockdown varer skal være med til at gøre publikum klogere på pop, politik og teaterkunst.

Med udgangspunkt i Mungo Parks to nyeste forestillinger DE HOVEDLØSE og TATOVERING er en række kulturpersoner indbudt for at debatere forskellige vedkommende emner på instagram. Hver onsdag og lørdag vil man kunne følge diverse paneldeltagere LIVE på Mungo Parks Instragramprofil, @mungoparkteater. Det er også muligt at finde tidligere KARANTÆNE TALKS på teatrets IGTV-kanal her.

I første afsnit af KARANTÆNE TALKS, sendt d. 1. april, var temaet “Det ulige samfund – i lyset af Corona”. Paneldeltagerne var Teaterdirektør på Mungo Park, Anna Malzer, Journalist og ekspert i Frankrig, Tine Byrckel og Medlem af De Gule Veste, Zoe L’Heureux fra Frankrig. Til at facilitere debatten var Jeppe Pachaï.

Bag forestillingen DE HOVEDLØSE gemmer sig et stort researcharbejde. Foto: Jon Kort.

DE HOVEDLØSE – Mød folkene bag

Lørdag den 4. april klokken 20.00 blændes der op for endnu en debat. Denne gang tager det kunsteriske hold bag DE HOVEDLØSE seerne med bag arbejdet og forklarer om det indgående researcharbejde med forestillingen om De Gule Veste i Frankrig.

Holdet, der står klar til at fortælle om DE HOVEDLØSE lørdag d. 4. april, består af:

Anna Malzer, co-instruktør på DE HOVEDLØSE og teaterdirektør på Mungo Park.
Kasper Dalsgaard, skuespiller og indehaver af rollen som Marcel i DE HOVEDLØSE.
Johan Sarauw, co-instruktør.
Nanna Tychsen, dramatiker.

Til at facilitere samtalen er endnu engang Jeppe Pachaï.

I samtalen vil det kunstneriske hold blive spurgt ind til deres forskellige oplevelser med at skabe forestillingen – helt fra den spinkle idé til da forestillingen mødte sit publikum.

Skuespiller Kasper Dalsgaard i rollen som Marcel. Foto: Jon Kort.

 

Tidligere artikelDans med Alice ind i Eventyrland på Det Kongelige Teater
Næste artikelDet Kongelige Teater har påske-premiere på ny forestilling om Karantæne