Nyt sæsonprogram fra Odense Teater byder på en masse til børn og unge

Odense Teater, børn og unge, sæsonprogram, Peddersen og Findus, rævejagten
FOTO: Peddersen og Findus ©Odense Teater

Den kommende sæson 2018/2019 på Odense Teater byder på mere end 40 forskellige forestillinger, herunder 13 egenproduktioner og en lang række gæstespil. Heriblandt er især otte forestillinger rettet mod børn og unge inkl. to store familieforestillinger.

Peddersen og Findus – Rævvejagten
Væbnet med guitarer og billigt legetøj kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus’ kamp: at få ræven til at holde sig fra deres høns. Med hjælp fra publikum udfører de en snedig plan, som indbefatter en kunstig høne, fyrværkeri og spøgeri.
Målgruppe: Fra 3 år

Lille Frø
‘Lille Frø’ er historien om, hvordan Lille Frø kom fra rummet og landede som en meteor hos Familien Frø. Forestillingen er en blanding af den klassiske dannelsesroman og en dramatisk roadmovie i form af en populær børnebog med de fine tegninger.
Målgruppe: Fra 4 år

Fuld fart på Villads fra Valby
Villads er en helt almindelig dreng, som bor i Valby med sin familie. En dag beslutter han sig for at købe ind sammen med sin bedste ven, mens moren sover. De har lært at kigge sig for og passe på i trafikken, men når man er fyldt med gode idéer, går det aldrig som planlagt. Forestillingen byder på musik, sang og er en lærerig oplevelse for de yngste trafikanter.
Målgruppe: 4-9 år

Odense Teater, børn og unge, sæsonprogram, Den Lille Prins
FOTO: Den Lille Prins ©Odense Teater

Den Lille Prins
Mennesker verden over kender og holder af det forunderlige eventyr om Den Lille Prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. I denne teaterversion er der tilføjet både musik og sang.
Målgruppe: Fra 6 år

Historien om huset, der blev til en prik
Forestillingen udgør anden del af en triologi om de mest fundamentale følelser. I denne del er det vrede, der er i fokus. Forestillingen er skabt af den franskfødte teaterinstruktør Catherine Poher og gør brug af projektioner, billeder og lyd til at formidle den indre rejse, vi gennemgår, når vreden overmander os.
Målgruppe: Fra 6 år

INTET
‘INTET’ er fortællingen om drengen Pierre Anthon, der sætter sig op i et træ og nægter at komme ned, da han mener, at intet betyder noget. Hans klassekammerater beslutter sig for at bevise, at der findes ting med betydning, som skal få Pierre Anthon ned fra træet.
Målgruppe: Fra 12 år

Odense Teater, børn og unge, sæsonprogram, Nissebanden i Julemandens Land
FOTO: Nissebanden i Julemandens Land ©Emilia Therese

Nissebanden i Julemandens Land
Når julen begynder at nærme sig, flytter Nissebanden ind på Odense Teater. Forestillingen er den ene af teatrets store familieforestillinger. Her følger man Puk, der bor i Holme-Olstrup, hvor julestemningen er forsvundet. Heldigvis kommer Nissebanden til undsætning, og sammen tager de på en farefuld mission til Julemandens Land for at redde julen.
Målgruppe: For hele familien

Mio Min Mio
Den anden store familieforestilling er ‘Mio Min Mio’, som er baseret på Astrid Lindgrens klassiker. Her følger man den forældreløse dreng Bo, der bor hos en adoptivfamilie, som ikke bryder sig om børn. En dag hvirvles han ind i et fortryllende eventyr i Landet i det Fjerne, hvor han krones som den hjemvendte kongesøn, Prins Mio.
Målgruppe: For hele familien

Se det fulde program for Odense Teaters kommende sæson inkl. spilletider her.

Previous articlePoetry-slammer indtager ny scene på Den Fynske Opera
Next articleUgens salgstal fra Broadway