To events står bag nyt samarbejde i operaverdenen

Opera festival, CPH Opera festival, opera, festival, cph
FOTO: CPH Opera Festival 2017 ©Mathias Løvgreen Bojesen

To af sommerens store operabegivenheder, CPH Opera Festival og Opera Hedeland, indgår et nyt samarbejde. Formålet er at øge interessen for genren. Opera Hedelands direktør og operachef, Claus Lynge, udtaler om idéen med samarbejdet:

”Siden festivalens start har vi set med stor glæde på begivenheden i København og tænkt, at det var oplagt at lave noget sammen. Så jeg tog fat i deres festivaldirektør, Peter Lodahl, og nu sætter vi noget fælles i gang, som vi håber vil vokse med årene.”

Det nye samarbejde vil betyde, at Opera Hedeland flettes ind i programmet på CPH Opera Festival. Samtidig vil Opera Hedeland præsentere udvalgte dele af festivalens program, for på den måde at trække flere gæster fra Sjælland til København.

CPH Opera Festival foregår i år fra den 29. juli til 12. august. Festivalen er spredt ud over København med både på små og store events. Læs mere om festivalen og find billetter her.

Opera Hedeland opfører Donizettis ’Lucis di Lammermoor’ den 4., 10. og 11 august i Hedeland Naturpark. På scenen optræder både danske og internationale stjerner. Læs mere om Opera Hedeland og find billetter her.

Previous articlePrisvindende operadrama er aktuel på Det Kgl. Teater
Next articleOplev ‘Dancer in the Dark’ i mørket på Aarhus Teater