Odense Sommerrevy må aflyse: Ny stjerne på holdet i 2021

Odense Sommerrevy
Odense Sommerrevy med Stig Rossen, Lars Arvad, Thomas Mørk og Mette Marckman aflyser. Foto: Skovdahl Nordic.

Odense Sommerrevy har taget  en tung beslutning.

Årets planlagte og bebudede sommerrevy bliver desværre nu helt aflyst.

“Der har været spillet revy uafbrudt i 170 år i Danmark. Hvert eneste års revyer har fortalt om samtidens trends og politiske sager, og selv ikke 2. verdenskrig kunne sætte en stopper for revyerne. Men det gjorde Corona altså”, lyder det fra revyens pr-kontor.

Revyens hold med Stig Rossen, Mathilde Passer, Thomas Mørk, Mette Marckmann og Lars Arvad må vente til 2021 med at gå på scenen. Til gengæld kan de så allerede nu afsløre, at også Ørkensønnen og revystjernen Henrik Koefoed på det tidspunkt vil gøre dem selskab.

For første gang vil der derfor stå seks skuespillere på scenen i Odense, og på den turné, der efterfølgende er planlagt til Aalborg.

Holdet, der skulle have spillet i 2020, er naturligvis dybt ærgerlige over ikke at skulle optræde i teltet på Engen i Odense og i Aalborg.

Men sammen med revydirektør Lars Arvad har de  nu lavet nye aftaler for 2021. Allerede inden Coronakrisen var der også tegnet kontrakt med Henrik Koefoed. Det bliver således et stærkt hold, der vender tilbage i Odense Sommerrevy 2021.

Tilbage den 6. maj 2021

For en sommerrevy, som leveres én gang om året, er det et ekstremt hårdt slag, når den på grund af smittehensyn og påbud ikke kan gennemføres. Det er et helt års produktion, som bliver mere eller mindre spildt. Nu må holdet istedet se fremad mod næste år.

Odense Sommerrevy får premiere torsdag den 6. maj 2021 og spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 27. til 29. august 2021.

Man kan læse mere om Odense Sommerrevy og bestille billetter her

Previous article50 år er gået: Eddie Skoller tilbage i JESUS CHRIST SUPERSTAR
Next articleHør godnat historier på Teatret ved sorte hest