Odense Sommerrevy underskriver kontrakt i Aalborg

Odense Sommerrevy © Odensesommerrevy.dk

Odense Sommerrevy overtager revypladsen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fra 2020, eftersom Cirkusrevyen ikke ønsker at forlænge kontrakten. I år spiller Cirkusrevyen for 85. gang på Bakken, som fortsat blive deres primære spillested. De afslutter deres revysamarbejde i 2019 med deres 35. forestilling på AKKC.

Med kæmpe succes og kun fire sæsoner på bagen byder AKKC velkommen til revyfamiliens succesfulde yndling, som i 2018 modtog prisen for Årets Bedste Revy til TV2 Charlies Revygalla.

En lys fremtid i vente

Adm. direktør for AKKC, Nicolaj Holm, er meget begejstret for det nye samarbejde: Selv når jeg har drømt om en værdig afløser for Cirkusrevyen i Aalborg, har jeg ikke i min vildeste fantasi kunnet forestille mig, at vi kunne komme i hus med Danmarks i øjeblikket mest succesrige revy, der i 2020 bliver Danmarks 2. største revy, når de også kommer til at spille i Aalborg, fortæller en meget glad Nicolaj Holm.

Odense Sommerrevy er på rekordtid blevet en landsdækkende revy med stor succes. Det har i den grad lykkedes for Lars Arvad, som er indehaver, skuespiller, og direktør for Odense Sommerrevy, at genopfinde revygenren, som bygger bro mellem moderne stand-up og den klassiske revy. Han er, ligesom Nicolaj Holm, også meget begejstret for det nye samarbejde med det nordjyske kulturhus:

Jeg er simpelthen så stolt og taknemmelig over, at Nicolaj Holm har tænkt på Odense Sommerrevy, som aftager for Cirkusrevyen i Aalborg. Det er naturligvis med ærefrygt og ydmyghed, vi går til opgaven, men jeg kan samtidig se store muligheder og fremtid i samarbejdet. Vi kommer med en helt frisk energi og en moderne tilgang til genren, som jeg tror passer rigtig godt ind i den nordjyske folkesjæl. Vi glæder os helt vildt til samarbejdet og til at løfte den store opgave fra 2020, siger Lars Arvad.

Sommerrevyen har i år allerede solgt så mange billetter i Odense, at spilleperioden netop er udvidet med en uge, så den spiller i seks uger fra 9. maj til 15. juni 2019.

Odense Sommerrevy kommer til at spille på den store scene i AKKC, og optræder for første gang i Aalborg i september 2020. Skuespillere for næste år, samt billetsalg offentliggøres senere.

Previous articleGratis teater til de bornholmske skolebørn
Next articleOplev Much Ado About Nothing på Det Hem’lige Teater i påsken