Odense Teater genfortolker igen Lars von Trier

FOTO © Emilia Therese

Det fynske teater har d. 3. november premiere på teateropsætningen af Lars von Triers komedie DIREKTØREN FOR DET HELE. Den danske instruktør er kendt for sine kompromisløse og æstetiske film, som tager sig selv og filmkunsten meget alvorligt. Med DIREKTØREN FOR DET HELE kastede han sig over komediegenren. Og nu kaster Odense Teater sig igen over hans film.

Tidligere har Odense Teater også produceret en teaterversioner af DOGVILLE og BREAKING THE WAVES. Nu gentager de succeserne med DIREKTØREN FOR DET HELE. 

Stykket – og filmen – handler om den fallerede skuespiller, Kristoffer, der er ansat til den usædvanligt krævende rolle som “direktøren for det hele” i en mindre dansk IT-virksomhed. Kristoffer bliver spillet af Benjamin Kitter, der senest kunne opleves i Bille Augusts’ storfilm Lykkeper. 

IT-virksomheden ledes af den konfliktsky Ravn, der spilles af Ole Boisen. Han vil gerne bare være hele firmaets krammebamse og helst sniger sig uden om ansvaret for de svære beslutninger i virksomheden. Da han hyrer Kristoffer til at udgive sig for at være direktøren, begynder nettet at stramme sig om Ravn.

Du kan læse mere om stykket og bestille billetter til det her.

Previous articleFem store kunstnere modtager Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris
Next articleClub Tropicana The Musical tager dig tilbage til 80’erne