Odin Teatret - Foto: Rina Skeel
Odin Teatret - Foto: Rina Skeel

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret viser et stort udpluk af deres forestillinger og arbejdsdemonstrationer under den internationale workshop, Odin Uge Festival. Forestillingerne kan opleves fra i dag den 31. august og frem til den 10. september.

Fra i dag har du mulighed for at se næsten lige, hvad du har lyst til af forestillinger fra Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets repertoire på 27 forskellige forestillinger og arbejdsdemonstrationer. I Odin Teatrets arbejdsdemonstrationer viser og forklarer skuespillerne teknikken bag den vokale og fysiske træning og bag de forskellige roller og scener.

I eftermiddag kan du for eksempel opleve den meget roste og prisvindende Det kroniske liv med Odin Teatrets ensemble og instruktion af Eugenio Barba kl. 17.30.

Er du interesseret i at få et indblik i skuespillerteknik, har du mulighed for at følge to af Odin Teatrets skuespillere, hvor de først udvikler en rent fysisk dialog, dvs. en dialog, hvor to kroppe ”taler” sammen uden ord. Senere tilføjer de en klassisk scene fra Shakespeares Othello – så skal du skaffe dig en billet til Text Action Relations mandag den 6. september kl. 11.00.

De fleste forestillinger opføres på engelsk.

I alt opføres 23 forestillinger og arbejdsdemonstrationer i Holstebro. Klokkeslættet for hver enkelt, varighed og indhold kan du læse meget mere om på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets hjemmeside. Her kan du også købe billetter til de enkelte forestillinger – www.odinteatret.dk.