One and Only Musical Teater udnævner ny salgs- og marketingchef

Louise Toft
Louise Toft er ny salgs- og marketingchef hos One and Only Musical Teater © Pressefoto

One and Only Musical Teater har pr. 1. juni udnævnt en ny salgs- og marketingchef. Louise Toft er ny kvinde i stillingen skal være med til at styrke teatrets brugerinddragelse de kommende år. Hun har siden 2015 været marketingassistent ved teatret, men tager altså nu skridtet op.

Direktør for One and Only Musical Teater, Jesper Winge Leisner, er naturligvis meget tilfreds med den nye udnævnelse af Louise Toft.

”Louise har været en stor drivkraft i udviklingen af One and Onlys måde at drive salg og marketing på og har bevist sit værd på alle niveauer. Hun har en stærk forståelse for samspillet mellem vores fantastiske medvirkende, indholdet på scenen og vores trofaste publikum, uden hvem vores teater ville være en absurd størrelse. Vi glæder os til de næste mange år med Louise ved roret for den brugerinddragelse, som er én af hendes ekspertiser og én af vores vigtigste livsnerver”.

One and Only Musical Teater er netop nu aktuelle med Flashdance – The Musical, der i foråret har spillet i Aarhus og får premiere i Operaen i København den 5. juli. Vi har tidligere omtalt musicalen her på siden.

For nylig offentliggjorde teatret, at man inden for de næste par år står bag en stor, international musical om Karen Blixen. Det kan du læse mere om her.

Previous articleKonkurrence: Vind billetter til Spillemand På En Tagryg
Next articleHer er vinderne ved Årets Reumert 2019