Selvhjælpsbog finder vej til den norske teaterscene

Operasjon Sjølvdisiplin © Siren Høyland Sæter

Den 28. februar har den norske forestilling Operasjon Sjølvdisiplin af Agnes Ravatn premiere på Det Norske Teatret. Med skuespillerinde Kjersti Aas Stenby i hovedrollen omdannes den succesfulde bog til en humoristisk forestilling om det (u)perfekte menneske.

Operasjon Sjølvdisiplin er en praktisk og videnskabelig baseret guide til hvordan du kan overvinde distraktioner, etablere nye sunde vaner, samt genvinde impulskontrollen. Kort sagt: Lære at blive det perfekte menneske.

Men hvorfor er fristelse så svær at modstå, når både ens indre og ydre ved bedre? Fristelser ødelægger vores langsigtede mål, og Facebook tjekkes hvert andet minut. Den nye hellige treenighed er: Netflix, sukker og smeltet ost.

Samtidig ved vi, at de, som er i stand til at lægge bånd på sig selv, vente på det gode, og planlægge sin fremtid er mere succesfulde i arbejdslivet. De er ligeledes lykkeligere i privatlivet, og har et bedre fysisk og psykisk helbred. Så hvorfor kan vi ikke bare gøre det? Hvorfor er det den primitive del af hjernen der altid vinder?

Operasjon Sjølvdisiplin kan opleves på Det Norske Teatret i Oslo fra 28. februar til 25. april 2019.

Du kan købe billetter og læse mere om forestillingen her.

Previous articleValgkampsteater på Katapult og Momentum
Next articleBadminton-komedie kan opleves i hele landet