Efterfølger til succesfuld teaterkoncert kommer til sommer

KLINT, teaterkoncert
FOTO: KLINT ©Birgit Løkke

Til sommer kommer efterfølgeren til den Reumert-nominerede teaterkoncert KLINT, hvor det samme kunstneriske hold står bag. KLINT 2 bliver opført på Boesdal Pyramiden og spiller fra den 23.-26. august 2018.

I efterfølgeren introduceres et nyt 10 meter højt klanginstrument, der består af svævende kalk- og flintblokke samt aluminiums’klokker’. Instrumentet er designet og bygget af billedhugger Bo Karberg, og han udtaler om det:

”Det er ikke en traditionel tonal musikoplevelse, vi skal præstere, men musik til et stedsspecifikt værk. Instrumentet kommer til at binde korsatserne sammen, som er komponeret ud fra klintens egne tonalitet. Det unikke instrument bliver fremstillet specielt til lejligheden.”

KLINT blev en succes i 2016. Med nye visioner, instrumenter og stemmer bliver Stevns Klint igen forvandlet til en audiovisuel teateroplevelse. I år spiller kor og solister sammen med livemusik på det nye instrument. KLINT 2 bygger videre på den første udgave, og denne gang er KLINT-koret udvidet med flere erfarne stemmer.

Du kan læse mere om teaterkoncerten, og finde billetter på www.stevns-teater.dk.

Previous articleCyborg-dansere overtager Teater Katapult
Next articleDer er liv i nationalscenen under CPH STAGE