Oplev akrobatisk nycirkus med succesfuldt australsk verdensturnerende kompagni

A Simple Space, nycirkus, akrobatik
FOTO: A Simple Space. ©Andy Phillipson

I forestillingen A Simple Space har verdensklasseartisterne i kompagniet Gravity and Other Myths skabt ”et simpelt rum” renset for spektakulært lys, effekter, make-up, scenografi og storladne kostumer. I stedet har de skåret akrobatikgenren helt ind til benet og præsenterer publikum for et scenesprog, der er råt, heftigt og delikat. Du kan opleve forestillingen A Simple Space fra den 3.-5. december Baltoppen LIVE i Ballerup.

Med et sjældent set overskud viser artisterne en perlerække af legende, festlige og fantastiske akrobatiske tricks, uden at bruge andre remedier end deres toptrænede kroppe og tyngdekraften.

Det fænomenale kompagni Gravity & Other Myths fik sit internationale gennembrud med netop A Simple Space på verdens førende scenekunstfestival Edinburgh Fringe i 2013. Kompagniet er siden 2013 vokset fra at være syv akrobater til en trup på 37 artister, der turnerer heftigt verden over med nu fire forestillinger.

A Simple Space er et bekendtskab værd, og har man endnu ikke oplevet en nycirkusforestilling, får man en god start med de opfindsomme og humoristiske australiere.

Nycirkus tilbyder en intens fælles oplevelse

Nycirkus taler til os gennem sin æstetik og sit direkte nærvær og tilbyder et rum for samvær og en intens fælles oplevelse. Noget som rammer direkte ind i kernen af Baltoppen LIVEs vision:

”På alle fronter i vores programplanlægning arbejder vi ud fra visionen om at skabe arrangementer, hvor mennesker i fællesskab kan få inspiration fra optrædende kunstnere på scenen til at udfordre og perspektiverer livet,” fortæller musikteatrets chef, Ib Jensen.

”Dans og nycirkus er to non-verbale kunstformer som appellerer til forskellige typer af mennesker med forskellig baggrund, fordi de opleves med øjne, øre og hjertet,” fortsætter han. ”Flere og flere mennesker nyder at opleve disse – typiske ordløse – forestillinger, fordi de er umiddelbare tilgængelige, visuelle stærke og skarpe på den musikalske ledsagelse. Oplevelsen er total. Man bliver både imponeret af artisternes og dansernes tekniske dygtighed og man sidder ofte tilbage med dybe følelser.”

Køb din billet her og glæd dig til en forestilling fyldt med kropstekniske umuligheder, vanvittige acts og masser af humor.

Previous articleOperaen PAN: En forestilling om mandens identitetskamp
Next articlePROLOG LAB: Nyt gratis workshopforløb for unge på HamletScenen