Oplev Anna Malzers 16:29 om det første live-transmitterede selvmord

FOTO: 16:29 © Bobby Mandrup.

16:29 er fortællingen om en ung kvinde i en fransk forstad på jagt efter noget autentisk i det, hun selv beskriver som en fake verden. Océane havde et sensitivt gehør for at opfange og beskrive de relationer hun omgav sig med. Hun blev hånet, seksualiseret og talt ned til af sine følgere, og efter sin død blev hun i den franske tabloidpresse afskrevet som “psykisk ustabil”.  Nu giver Teater Momentum og Anna Malzer Océane den stemme på scenen, som hun ikke fik i livet.

Mere end tusind mennesker ser med den 10. maj 2016 klokken 16:29, da 18-årige Océane springer ud foran et tog og live-streamer sit selvmord. Transmissionen begynder i Océanes røde sofa, hvor hun holder sit livs enetale og slutter da en ambulancefører tager telefonen op fra sporet og trykker på sluk. Océane er død.  

16:29 er tredje og sidste forestilling i  Momnetums vol.12s trilogi ‘Neo-Europa’ om det nye splittede Europa  af Anna Malzer.

Forestillingen er produceret i samarbejde med Aalborg Teater. Rollen som Océane spilles af vol. 12-skuespiller Amira Jasmina Jensen. Den kan opleves på Teater Momentum d. 24. januar – 20. februar 2019, Aalborg Teater d. 11. – 18. maj 2019 og på Betty Nansen Teatret d. 23. – 29. maj 2019.

Previous articleNy intim danseforestilling fra Dansehallerne
Next articleWallmans Christmas show kommer til Aalborg