Oplev Arbejdersangbogens værdier og sangskatte i ny teaterkoncert

Arbejdersangbogen, ARBEJDER - SANGE FRA HJERTET, Teatret Møllen
Foto: ARBEJDER - SANGE FRA HJERTET. © Teatret Møllen/Søren Hasselgaard Skaanning

Den 14. oktober slår Teatret Møllen dørene op for sin nye teaterkoncert ARBEJDER – SANGE FRA HJERTET. Her kan du glæde dig til et gensyn med fællessangene fra Arbejdersangbogen. 

I den nye musikforestilling tager Teatret Møllen den ikoniske Arbejdersangbog ned fra hylden og lukker op for den kulturskat, som sangbogen rummer. Sangene fortæller masser af historier og rummer værdier som handlekraft, fællesskab og solidaritet, hvilket er byggestenene for et samfund baseret på arbejderklassens grundværdier. 

Arbejdersangbogen indbyder til fællessang og sammenhold

Teatret Møllen og Team Teatret skaber sammen forestillingen, hvor syv medvirkende skuespillere og musikere fylder scenen med sang og gode historier. Arbejdersangbogen indbyder til fællessang og sammenhold. Hvis du ikke kan lide at synge, så er du ikke tvunget til at synge med, men kan i stedet nøjes med at lytte, mens andre synger. Det essentielle for Arbejdersangbogen er, at sangen ikke må forstumme og sammenholdet ikke glemmes.

Du kan glæde dig til masser af kendte og mindre kendte sange sat i scene anno 2021.

Forestillingen spiller først på Teatret Møllen den 14. – 16. oktober og efterfølgende på Hotel Harmonien i Haderslev den 20. – 22. oktober.

Få oversigt over spilletider og sted her, hvor du også kan købe dine billetter.

 

Previous articleDet Kongelige Teater bringer en gammel kending op til vores tid
Next articleFå (u)hyggen ind under huden i efterårsferien med musikteatret Vildheks