Oplev CORPO SURREAL udfordre kropsidealet

Corpo Surreal,
CORPO SURREAL - den musikdramatiske forestilling om kropsmodifikationer spiller på Teater Katapult. Foto: Teater Katapult.

Drømmen om at ændre en smule på sin krop for at blive ”sig selv”, lykkelig og fuld af selvtillid tages under dramatisk behandling i urpremieren på CORPO SURREAL.

Den nyskabende musikdramatiske forestilling spiller på Teater Katapult i Aarhus fra den 4. februar.

Forestillingen dykker ned i det kildne emne om at kunne gennemføre en såkaldt “body modification extreme” og sår kimen til en tragedie. For kan lysten til kunstigt at forandre kroppen også kamme over, og hvad nu hvis lykken alligevel ikke venter for enden af forandringen … ?

Forestillingen på international turné

CORPO SURREAL har urpremiere på Teater Katapult, og fortsætter videre på Takkelloftet i Det Kongelige Teaters Operaen i København, hvorpå forestillingen tager på festivalen CPH Stage i forbindelse med en større international turné i bl.a. Japan, Island, Danmark og Egypten.

Den multinationale forestilling tager tilskueren på en musikdramatisk rejse igennem et danse- og dukkeunivers. Forestillingen er skabt af det danske performancekompagni Sew Flunk Fury Wit, og bl.a. produceret i et samarbejde med Det Kongelige Teater, Teater Katapult og Antibodies Collective .

CORPO SURREAL spiller på Teater Katapult fra den 4. februar.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleGenoplev Drengen der fik en hunds hjerte på Zeppelin
Next articleForlyst dig med håndværker-romantik på Svalegangen