Oplev datidens dating-verden i DEN VÆGELSINDEDE

Den vægelsindede
Foto: Natascha Thiara Rydvald

Det Kongelige Skuespil markerer 300 året for dansk teater med en hæsblæsende, fysisk iscenesættelse af Ludvig Holbergs DEN VÆGELSINDEDE, som anses som en af Holbergs største kvinderoller. Forestillingen har premiere den 23. september 2022 og kan opleves i Skuespilhuset frem til 1. november.

Datidens dating-verden

Den vægelsindede Lucretia (Marie Bach Hansen) lider af konstante humørsvingninger. Hun har selv ingen anelse om, hvordan de sætter alle omkring hende på prøve – især hendes tjener Torben (Nicolai Jørgensen). Lucretia bliver ufrivilligt hvirvlet ind i en kærlighedsintrige med en flok desperate singler, der alle er på udkig efter en helt særlig partner, der matcher deres inderste ønsker. Men fordi Lucretia hele tiden skifter – det ene øjeblik er hun kysk det andet vulgær – tror bejlerne, at de er blevet narret til at date den forkerte. Deres desperation stiger i takt med, at ønsket om at finde en plads og en partner i livet ikke lader sig indfri.

Særforestilling til Dansk Teater 300 år

D. 25. september er der en særlig festforestilling i Skuespilhuset, hvor Det Kongelige Teater sammen med Dansk Teater 300 år fejrer dansk teater. Her deltager bl.a. H.M. Dronning Margrethe, Det Kongelige Teaters bestyrelsesformand Bertel Haarder og teaterchef Kasper Holten, formand for Dansk Teater 300 år Mikkel Harder Munck-Hansen samt en række skuespillere og branchefolk.

 Læs mere om DEN VÆGELSINDEDE her.

Previous articleDansehallerne og CC samarbejder om ny udstilling
Next articleVerden er FUCKD – ny børneforestilling af DYNAMO