Oplev en fortryllende musicalversion af Charlie og Chokoladefabrikken

Charlie og Chokoladefabrikken på Østre Gasværk Teater. Foto: Per Arnesen

Du kan allerede nu godt glæde dig til 2022. For en fortryllende musicalversion af Charlie og Chokoladefabrikken har premiere d. 5. februar på Østre Gasværk Teater, Nyborggade 17, Kbh Ø.  Verdens bedste chokoladefabrikant. Nu i København!

Fortællingen, af Roald Dahls magiske bog, er både kendt fra West End og Broadway og er fra Tim Burtons film fra 2005 med Johnny Depp i hovedrollen.

I denne forestilling kan du opleve Carsten Svendsen i rollen som Willy Wonka.
Carsten har tidligere spillet på Østre Gasværk Teater i Jordens Søjler. Af mange vil han også være kendt for sine roller i The Book Of Mormon og Annie Get Your Gun fra Det Ny Teater.

Han er uddannet fra Skuespillerskolen i Odense i 2006 og er kendt som en super sjov og teknisk meget præcis skuespiller, speaker, revymand og sanger.

Om Charlie og Chokoladefabrikken 

Charlie er drengen med det uspolerede barnesind og det rene hjerte. Han lever af kålsuppe og kærlighed med sin fattige familie, og hans sødeste drøm er at besøge den hemmelighedsfulde slikfabrik og møde dens mystiske ejer, Willy Wonka.

I en konkurrence er Charlie en af fem heldige børn, der finder en guldbillet i en chokoladebar og dermed vinder en hel dag på fabrikken med selveste Willy Wonka. De kommer på en overdådig rundrejse i det syrede slikparadis, hvor sukkerstænger vokser mellem brusende chokoladevandfald, og en hær af dansende og syngende Oompa-Loompaer koger knas og stads i lange baner. Men Willy Wonka, som er en utilregnelig mand, der ikke er meget for uopdragne unger, har sin helt egen plan, og der bliver i dagens løb i den grad byttet rundt på, hvem der er børn, og hvem der er voksne. En fantastisk politisk ukorrekt hyldest til magien, fantasien og firkantede bolcher med rundt udseende.

Skabt efter David Greigs manuskript og Marc Shaimans musik. Musicalsangene er skrevet af Scott Wittmann og Marc Shaiman, mens Leslie Bricusse og Anthony Newley står bag sangene til spillefilmen. Begge bruges i forestillingen. 

Forestillingen er produceret i samarbejde med Aarhus Teater, hvor den spiller i foråret 2021

Charlie og Chokoladefabrikken kan opleves på Østre Gasværk Teater, Nyborggade 17, Kbh Ø frem til d. 6. marts 2020. 

Læs mere om forestillingen her
Billetpriser fra 195 kr.

Previous articleEndelig premiere på TEATERKONCERT C.V. JØRGENSEN
Next articleMENS VI VENTER PÅ GODOT: Teaterklassiker kan snart opleves på Teatret ved Sorte Hest