Oplev en hvid kvinde forvandle sig til en sort madonna

White Nigger/Black Madonna, forestilling, Teater Sort/Hvid, Madame Nielsen, Christian Lollike
FOTO: White Nigger/Black Madonna ©Teater Sort/Hvid

đź‘»

I science fiction-forestillingen White Nigger/Black Madonna er instruktør Christian Lollike og forfatter og performer Madame Nielsen gået sammen om at skabe fokus på emnet race. Forestillingen har premiere den 30. april på Sort/Hvid.

I fortællingen skifter en kvinde langsomt race. Hun drømmer om at rejse til USA og begynde et liv som sort. Hun går i solarium og permanenter sit hår, så det får de karakteristiske krusede krøller. Hun engagerer sig i de sortes kamp og bliver talskvinde for en sort borgerretsbevægelse.

Imens fortæller hun publikum sin livshistorie blandet med sange om racekrig, racelyst og raceangst. Forestillingen er en personlig fortælling inspireret af virkeligheden. Fortalt i en verden, hvor spørgsmål om race fylder stadigt mere i den offentlige debat.

PĂĄ scenen kan du opleve Madame Nielsen, som er den seneste identitet af Claus Beck-Nielsens multimediale livsværk. Hun har skrevet romanerne ‘Den endeløse sommer’ og ‘Det højeste væsen’. Instruktøren Lollike er en travl mand for tiden, da han er aktuel med flere forestillinger dette forĂĄr, hhv. ‘Hospitalet’ pĂĄ Teater Sort/Hvid og ’68’ pĂĄ Det Kongelige Teater.

White Nigger/Black Madonna spiller frem til den 19. maj, og du kan finde billetter til forestillingen her.

Previous articleNørrebro Teaters ‘DIKTATOREN’ indtager Fyn og Jylland
Next articleFIK DU LÆST: H.C. Andersen, porno og gyserballet