Oplev Erhards kamp mod monopolet på Mungo Park

Foto: Erhard Jacobsen © Ritzau Scanpix

I ERHARD MOD MONOPOLET genopliver Mungo Park dramaet om danskernes holdninger mellem den tidligere socialdemokrat og stifter af Centrum Demokraterne, Erhard Jacobsen, og den tidligere programchef for DR’s Børne- og Ungdomsafdeling, Mogens Vemmer, i en sidste konfrontation mellem de to stridshaner. Opsætningen er skrevet af Lasse Handberg og iscenesat af Peter Langdal.

“ERHARD MOD MONOPOLET er historien om Erhard Jacobsens kamp mod DRs ’røde lejesvende’. Det er manden mod monopolet. Et monopol med enorm indflydelse på danskernes holdninger. Erhards kritik har givet genlyd helt op til i dag, hvor DR’s rolle i det danske samfund stadig bliver debatteret og kritiseret heftigt – især i forbindelse med det seneste medieforlig, som betød store beskæringer af DR. Derfor sætter vi en forestilling op om dette store drama netop nu,” siger Lasse Handberg om den nye forestilling.

ERHARD MOD MONOPOLET kan opleves fra 22. marts til 15. april 2019 i Festsalen på Grønnemose Skole i Gladsaxe og fra 26. april til 9. maj på Aveny-T på Frederiksberg.

Læs mere info om forestillingen og køb dine billetter her.

Previous articleVendsyssel Teater præsenterer Et dukkehjem
Next articleBernard-Henri Lévy besøger Skuespilhuset med nyt one man show