Oplev identitetskrise og frygten for det ukendte i Habibi på Fair Play

Habibi
Opgang2 Turnéteater opfører gæsteforestillingen Habibi, der er udvalgt af eleverne fra Holbæk Drama College. Foto: Ditte Chemnitz.

D. 10. september kan man opleve Opgang2 Turnéteater opføre gæsteforestillingen Habibi, der er særligt udvalgt af elever fra Holbæk Drama College. Habibi er en fortælling, der arbejder med temaer som frygt, identitet og forskelle.

I Habibi møder publikum den 16-årige pige Sara, der er en glad, dansk pige med en helt almindelig tilværelse. Hun finder stor glæde i sine forældre, veninder, skolen og sang. Pludselig sker der en drastisk ændring, som gør Sara til fremmed i sit eget liv. Hun vågner nemlig en morgen og kan kun tale arabisk. Hun er ikke længere i stand til at tale med sine forældre. Sara begynder at være ude af kontrol og lever i konstant frygt for sit liv, fordi hun er bange for, hvad der skal ske. For vil hun nu ikke kunne deltage i en almindelig dansk hverdag igen?

Habibi er skrevet og instrueret af Pia Marcussen og har Bolette Engstrøm, Mads Horsbøl og Kristian Høgh Jeppesen på rollelisten. Mads Horsbøl står desuden for forestillingens musik.

Efter forestillingen er der arrangeret en aftertalk med skuespillerne.

Om Opgang2 Turnéteater

Opgang2 er en selvejende kulturinstitution, der består af en række afdelinger, som f.eks. Opgang2 Turnéteater. Her bringes professionelt teater ud til hele Danmark og ikke mindst til det teateruvante publikum. Alle forestillinger er nyskrevet af dramatiker og instruktør Pia Marcussen, der i 2014 modtog en Reumert i kategorien Årets Børne- og Ungdomsforestilling for forestillingen 4 EVER (2014).

Habibi kan opleves på Teatret Fair Play tirsdag d. 10. september.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleAarhus Teater inviterer til Sci-fi, audiowalk og ny dramatik i september
Next articleTag på en koreografisk rejse gennem live-dokumentation af dans og performance