Oplev King Kong på Broadway

FOTO © Joan Marcus / Broadway

I dag er der præcis en måned til, at Broadway har premiere på den længeventede musical King Kong, der er baseret på den verdenskendte novelle fra 1932.

Fortællingen om den unge skuespillerinde Ann og den gigantiske gorilla Kong er siden blevet filmatiseret et utal af gange. Senest i 2005, hvor Peter Jackson stod bag kameraet.

Broadway er allerede begyndt på deres forhåndsvisninger på King Kong, som dog først har officiel premiere d. 8. november. Christiani Pitts er indehaver af hovedrollen som Ann Darrow, mens Kong “spilles” af en seks meter høj og 900 kilo tung figur med et livagtigt ansigt, der kan udvise en bred vifte af  følelseser.

King Kong er tidligere set som musical i australske Melbourne i 2013. Men til denne forestilling har den executive producer Carmen Pavlovic sammensat et helt nyt kreativt hold bestående af flere Tony og Olivier Award-modtagere. Heriblandt manuskriptforfatter Jack Thorne, der i 2017 modtog en Olivier Award for Best New Play for hans originale historie Harry Potter and The Cursed Child. 

Læs mere om stykket og køb billetter her.

Previous articleBetty Nansen opfører FÆRDIG MED EDDY
Next articleFire fantastiske forestillinger du kan opleve i efterårsferien