Oplev Much Ado About Nothing på Det Hem’lige Teater i påsken

Much Ado About Nothing © Aalborg University Shakespeare Company

For 26. år i træk slår Aalborg University Shakespeare Company dørene op for endnu et af William Shakespeares fantastiske stykker MUCH ADO ABOUT NOTHING d. 13 + 15.- 19. april 2019 på Det Hem’lige Teater i Aalborg.

Samarbejdet mellem Aalborg University Shakespeare Company og Det Hem’lige Teater går langt tilbage, og er efterhånden blevet et årligt samarbejde. Gennem tiden har man kunnet opleve As You Like It fra 2016, Romeo and Juliet fra 2017 og senest Richard III fra 2018.

MUCH ADO ABOUT NOTHING inviterer publikum ind i en verden af obskurt 1600-tals engelsk, flotte kulisser og Renæssance kostumer.

Stykket foregår i renæssancens Messina, hvor ankomsten af Don Pedro og hans mænd til Leonatos hus skaber stort postyr og masser af intriger. Mens den unge Claudio og smukke Hero hurtigt forelsker sig i hinanden er det straks mindre ligetil for den charmerende Benedick og den selvstændige Beatrice. Samtidig er den nederdrægtige Don John ude på at sabotere sin storebror, Don Pedro, koste hvad det vil. Stykket byder på grin, tårer, en masse kærlighed og en stor mængde misforståelser. 

Du kan læse mere om forestillingen, samt købe billetter her.

Previous articleOdense Sommerrevy underskriver kontrakt i Aalborg
Next articleCastet til MAMMA MIA! er på plads