Oplev Nicolas Bro og Sonja Richter i ‘Misantropen’ til sommer

Misantropen, Grønnegårds Teatret
FOTO: Sonja Richter og Nicolas Bro ©Per Arnesen

Til sommer præsenterer Grønnegårds Teatret Moliéres komedie Misantropen, hvor Nicolas Bro spiller hovedrollen. Det er ikke første gang, Bro beskæftiger sig med Moliéres værker. I 2010 spillede han nemlig hovedrollen i en anden af hans komedier, ’Don Juan’.

Forestillingen tager udgangspunkt i den strengt moralske Alceste, der foragter menneskers grundlæggende falskhed og overfladiskhed. Han igangsætter derfor et korstog mod det ansvarsløse samfund. Han er desuden forelsket i Céliméne, der er mester i bagtalelse og endeløs flirten, hvilket er alt som Alceste er imod. Han må derfor vælge mellem kærligheden og sine principper.

Rollen som Célimène bliver spillet af Sonja Richter, der senest har spillet med i filmen ‘Alle for tre’ og DR dramaserien ‘Bedrag’. Madeleine Røn Juul og Manfred Blaimauer står bag iscenesættelse og scenografi. Makkerparret høstede stor ros fra både anmeldere og publikum for opsætningen af Moliéres ’Fruentimmerskolen’ i 2013.

Udover Bro og Richter på rollenlisten kan man se Mads Wille, Charlotte Fich, Laura Bro, Patrick Baurichter og Nicolai Jørgensen. Misantropen spiller fra den 29. juni til 25. august. Du kan læse mere om forestillingen og finde billetter her.

Previous articleKridt tåspidsskoene og tag del i Kongelig Sommerballet
Next articleFIK DU LÆST: uge 12