Poetry-slammer indtager ny scene på Den Fynske Opera

Den Fynske Opera, Den Finske Opera, Den Fynske Opera, Emil Nygaard, poetry-slam
FOTO: Emil Nygaard ©Den Fynske Opera

Den Fynske Opera har åbnet en ny, fri scene, som har fået navnet Den Finske Opera. Det er et koncept, hvor scenen tildeles seks af byens kunstneriske aspiranter fordelt over fem fredage.

Der har indtil nu været mulighed for at opleve en operasanger, to klassiske slagtøjsspillere, en jazzguitarist og en skuespiller. Den 27. april er den næste performance med poetry-slammeren Emil Nygaard og skuespiller Nikolaj Salzwedell.

På scenen ligger en kuvert. Indeni findes svaret på det store spørgsmål: Hvad er meningen med livet? Dét spørgsmål og dén kuvert bliver omdrejningspunktet for den interaktive performance.

Derudover er der ingen regler eller rammer, og værterne bestemmer selv, hvad scenen skal fyldes med. De kan enten selv stå på scenen, eller de kan sætte andre på scenen. Værterne har hver fået givet et tema, men som de ikke er forpligtet til at overholde. Alt kan ske og alt er muligt.

Arrangementerne er gratis, men det er en god idé at bestille billet på forhånd. Du kan læse mere og finde billetter her.

Previous articleNy performance inviterer publikum ind i et privat hjem
Next articleNyt sæsonprogram fra Odense Teater byder på en masse til børn og unge