zoomforestilling
IS IT REALLY EVER REALLY REALLY REALLY REAL? REALLY? // Teater Får 320

Det handler om at være hurtig på tasterne, hvis man vil opleve en prisbelønnet kulturoplevelse – direkte og live fra London. Teater Får 320 giver nemlig de første 100 tilmeldte muligheden for at se med, når den prisbelønnede zoomforestilling IS IT REALLY EVER REALLY REALLY REALLY REAL? REALLY? spilles live fra London den 16. marts kl. 20.

Siden Covid19 nedlukkede det meste af verden, er teaterforestillinger i zoom-formatet bare endnu et bud på, hvordan vi i en nedlukket tid, alligevel kan berige os med kunstneriske oplevelser.

Prisnomineret zoomforestilling

Tænker du over hvilken scenografi du har til diverse Zoom møder? Eller på hvordan du fremtræder? I en online forestilling forsøger fire personer at forstå, hvad det vil sige at være et “ægte menneske”, når virkeligheden af deres verden er en repræsentation. Hvad betyder den endeløse jagt på at fremstå som et autentisk menneske? Og kan vi være det på Zoom?

Raphael kan ikke huske noget eller have en sammenhængende tanke i mere end få minutter ad gangen. Hans ven Henriette kæmper for at få ham til at huske igen og har gennem de sidste to år besøgt ham hver uge.

Moderen Megs største ønske er at blive et uafhængigt, selvstændigt menneske, men hvad skete der egentlig med hendes datter? Og hvad er Raphaels forhold til dette?
Leo har altid fået at vide, at han var bestemt til storhed, succes og at blive en berømt forfatter. Så det betyder vel egentlig ikke noget, at de historier, han skriver, skader folk omkring ham.

Altid til stede er det altseende barn der tvinger alle til at holde sig travlt beskæftiget gennem meningsløse opgaver for at opnå deres fulde potentiale.

Se med den 16. marts kl. 20, når forestillingen Is it  IS IT REALLY EVER REALLY REALLY REALLY REAL? REALLY? undersøger menneskelige og institutionelle drifter og normer, der er med til at gøre, at vi alle vil være den bedste version af os selv og opfylde en endeløs række succeskriterier sat op på en udefinerbar skala for at blive “ægte, autentiske mennesker”.

Stykket blev nomineret til I-D and Artsthread Global Graduate Award 2020 in collaboration with Gucci.

Få en smagsprøve på forestillingen her

Tilmelding: billet@faar302.dk, der bliver sendt zoom link til de første 100 tilmeldte

Tidligere artikelSHU-BI-DUA – THE MUSICAL vender tilbage!
Næste artikelKulturlivets organisationer skriver åbent brev til statsministeren