Oplev Robin Hood i Eventyrteatrets 30 års jubilæumsforestilling

Foto: Hergaard Fotografi

Årets magiske musical ROBIN HOOD er Eventyrteatrets 30 års jubilæumsforestilling for hele familien, der byder på et festfyrværkeri af fægtekampe og overdådige kostumer, når den har premiere den 9. oktober 2021 i Galssalen i Tivoli. Med en god portion humor og spænding præsenterer Eventyrteatrets unge skuespiltalenter historien om mod, retfærdighed og folkets helt, der tager fra de rige og giver til de fattige.

Eventyrteatrets version af ROBIN HOOD er instrueret af instruktør og skuespiller Bo Skødebjerg, mens manuskriptet er skrevet af skuespiller og tekstforfatter Gunvor Reynberg, der begge har stået bag flere af Eventyrteatrets eventyrlige produktioner gennem de seneste mange år.

Forestillingens handling

Eventyrteatrets ROBIN HOOD samler hele familien og er en musical med masser af sjov, sang, store mængder af forrygende fægtekampe og flotte kostumer, opført af de unge talentfulde skuespillere fra Eventyrteatret.

Da Robin af Locksley vender hjem fra korstogene, er England i kaos: Den onde Prins John har allieret sig med en troldkvinde, som med sin sortekunst vil hjælpe ham med at overtage magten fra sin bortrejste bror, Richard Løvehjerte. De fattige sulter, og de fredløse må flygte ud i Sherwoods vilde skove, hvor eventyr-væsener holder til. Da Prins John ovenikøbet prøver at erobre Robins barndomskæreste, Lady Marian, beslutter Robin sig for at handle. Men tingene går ikke helt, som vores unge helt har planlagt. Og da Robin opdager, hvilken hemmelighed skoven gemmer på, får han brug for alle sine venners hjælp.

Eventyrteatrets 30-års jubilæum i underholdningsbranchen

Når Eventyrteatret indtager de skrå brædder med ROBIN HOOD i Glassalen i Tivoli, er det samtidig en fejring af, at det er 30 år siden, at teatret blev grundlagt under ledelse af Susanne Vognstrup i 1991. Dengang var visionen at skabe et sted, hvor børn og unge med et særligt talent for sang, dans og skuespil kunne udvikle sig i trygge og professionelle omgivelser og opføre eventyrmusicals for et bredt familiepublikum og etablerede teaterscener. Efter 30 års forrygende udvikling i underholdningsbranchen, er Eventyrteatret fortsat det eneste teater uden støtte i Danmark, der hvert år opfører to nye eventyrmusicals for flere end 35.000 børn og voksne – udelukkende med børn og unge på scenen. Syv år i træk er Eventyrteatret blevet kåret til “Bedste børneteater” af Børn i Byens brugere, mens læserne af Berlingske AOK har kåret dem til “Byens bedste familieoplevelse” og “Byens bedste for børn”. Samtidig har Eventyrteatret opfostret et væld af landets mest markante skuespillere med navne som Silas Holst, Alex Høgh Andersen, Amalie Dollerup samt Simon og Cecilie Stenspil.

Hvor, hvornår 

ROBIN HOOD får premiere den 9. oktober 2021 i Glassalen i Tivoli. Musicalen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år. Forestillingen spiller to timer inkl. 20 minutters pause, hvor Den Eventyrlige Parade underholder på pladsen foran Glassalen i Tivoli.

Se spilletider og læs mere om ROBIN HOOD her

Previous articleFå (u)hyggen ind under huden i efterårsferien med musikteatret Vildheks
Next articleid – en intim og eksklusiv forestilling af Salon New Love