Oplev Teater Katapult’s nye nærdødsdrama

Anna Walk with me
Forestillingen Anna, walk with me. Må aflyses. Foto: Gísli Dúa Hjörleifsson

Hvad sker der, når vi dør?

De fleste har nok tænkt tanken. Alligevel undgår mange helst at skulle forholde sig til det store ukendte spørgsmål.

I sæsonens egenproduktion fra Teater Katapult i Aarhus tager man tabuemnet op i forestillingen Anna, walk with me. Det er en co-produktion med Nordisk Teaterlaboratorium, og den får premiere den 4. marts.

I Anna, walk with me – med undertitlen fra liv til død – til liv – oplever hovedpersonen Anna (og publikum) døden indefra. Omdrejningspunktet for fortællingen er nærdødsoplevelsen.

Fokus på nærdødsoplevelse

Fortællingen fokuserer på kvinden Anna og hendes dramatiske møder, først med nærdøden og så det svære valg om at skulle blive i døden eller vende tilbage til livet.

Forestillingen forsøger at tage et skridt direkte ind i døden, åbne den og gøre den lige så levende for publikum som for de, der selv måtte have haft nærdødsoplevelser.

Publikum følger Annas liv i spændet mellem fødsel, død og efterliv og hører om hendes relationer til sit barn, sin far og de mænd, hun har kendt.

Teater Katapult har fået de to dramatikere, danske Julie Petrine Glargaard og britiske Nina Berry, til at skrive hver deres del af historien om Anna.

Anna walk the walk har premiere på Teater Katapult den 4. marts og spiller frem til den 18. marts.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleOdin Teatrets I hvalens skelet belønnet med fornem Cubansk pris
Next articleHimmerlands Teater hylder kvinder i Ikke uden min mor