Oplev To halvgamle mænd på Odsherred Teater

To halvgamle mænd © Pressefoto

I løbet af foråret kan man på Odsherred Teater opleve Henrik Ipsen og Simon Vagn Jepsen som to halvgamle mænd i forestillingen af samme navn. Manuskriptet er stærkt inspireret af de to Politikenjournalister Bjarne Schilling og Gorm Vølvers bog Den store håndbog for halvgamle mænd.

De har prøvet tæt på alt, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. I en alfabetisk brokbattle skyder to halvgamle mænd med spredehagl. Få går ram forbi i denne opvisning af hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet.

Mei Oulund har skrevet manuskript og instruerer To halvgamle mænd og er stærkt inspireret af bogen Den store håndbog for halvgamle mænd:

“Jeg faldt pladask for den befriende selvironi, der gennemsyrer bogen. Jeg faldt for forfatternes fuldstændigt uforfængelige fremstilling af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet: Passer det, at mænd bliver surere med alderen? Også mere sure end kvinderne?”

To halvgamle mænd spiller på Odsherred Teater 27.-30. marts og 24.-26. maj 2019. Billetter til forestillingen kan findes her.

Previous articleInternationalt dansekompagni kommer forbi Tivoli til sommer
Next articleGodsbanens Åbne scene får ny profil