Oplev tragikomisk drama: Blue Jasmine

Baseret på filmen af Woody Allen, kan du fra den 10. september opleve Blue Jasmine på Odense Teater. Et tragikomisk drama om at miste sig selv, når man har mistet alt.

Om Blue Jasmine

Jasmine lever et ubekymret liv på første klasse i New Yorks jetset og vender det blinde øje til ægtemanden Hals utroskab og lyssky forretninger. Men da Hal forlader hende til fordel for en 19-årig au pair-pige og tilmed afsløres som storsvindler, styrter Jasmines verden i grus.

I sin nervesvækkelse flytter hun ind hos sin jævne stedsøster, Ginger, i San Fransisco, hvor hun håber at få sit liv på ret køl igen.

Jasmines hjælpeløse møde med virkelighedens barske realiteter er både underholdende og hjerteskærende: Hun må sluge diverse kameler og skuffelser, og hun skyller det hele ned med en lind strøm af Dry Martinis og nervemedicin.

Samtidig har fortidens forbrydelser og livsløgne det med at dukke uventet op som mørke skygger i Jasmines sind under den californiske sol.

Kan Jasmine, der har levet et beskyttet liv på jetsettets lyserøde sky, genopfinde sig selv i realiteternes verden?

Oplev Woody Allens film i teatret

Det er intet mindre end et scoop, at det er lykkedes Odense Teater at få lov til at transformere Woody Allens mesterlige film Blue Jasmine til teaterscenen. Med sin dramatisering og iscenesættelse af den prisvindende film tager Nicolei Faber en overklassekvindes deroute under sortkomisk behandling.

Glæd dig til at skyde sæsonen igen på Odense Teater med dette scoop.

Forestillingen Blue Jasmine har premiere den 12. september og spilles indtil den 2. oktober på Store Scene på Odense Teater. 

Læs mere om forestillingen her

Previous articleKan et lægemiddel gøre dig forelsket?
Next articleÅrets Reumert 2020 livestreames direkte fra Folketeatret